Servicii Web Design

Servicii Web Design

Despre siteurile noastre

Firma noastra va ofera servicii de web design orientate catre calitate si eficienta. Noi ne declaram multumiti numai cand clientul si partenerul nostru are de castigat prin siteul realizat de noi.
Tinem pasul cu tehnologia si standardele cele mai recente realizand siteuri de inalta performanta. Astfel siteurile noastre sunt adaptate pentru tablete si telefoane (Responsive Web Design), optimizate SEO, au intefata grafica atragatoare, sunt eficiente si intuitive. De asemenea siteurile noastre dispun de CMS (Content Management System) pentru ca dumneavoastra sa puteti actualiza informatiile si imaginile de pe site fara a va fi necesare cunostinte html sau de programare (bineinteles puteti apela la noi pentru acest serviciu daca nu doriti sau nu aveti timp sa administrati siteul).
Siteurile au o garantie de 5 ani.
Parteneriatul cu clientii nostri continua si se dezvolta si dupa lansarea siteului, acesta fiind pentru noi un semn de reusita. Oferim o gama variata de servicii post lansare.

Etapele realizarii siteului

1. Conceperea siteului

Scopul nostru este de a crea siteuri care sa aduca beneficii clientilor nostri.
Impreuna, in functie de domeniul si specificul activitatii pe care doriti sa o promovati vom determina cele mai bune cai prin care internetul va poate fi de folos. Aveti intr-adevar nevoie de un site pe internet sau sunt suficiente solutii ca: pagina Facebook sau Twitter, un blog, o campanie de anunturi pe siteuri de nisa, etc...
In marea majoritate a cazurilor un site web va va aduce beneficii, daca este creat corespunzator.
Vom stabili impreuna ce anume comunicam pe site, cui ne adresam si ce beneficii dorim sa obtinem: financiare, de imagine, de popularizare, etc...
Este necesar sa colaborati indeaproape cu firma de web design pentru a ne ajuta sa intelegem indeapropae domeniul in care activati.
Vom stabili impreuna functionalitatile de care siteul are nevoie (paginile siteului, catalog, cos de cumparaturi, interfata de administrare (CMS), conturi utilizatori, newsletter, etc). Foarte important este ca siteul sa aiba o interfata grafica originala, atragatoare si intuitiva. De aceea in etapa de concepere a siteului vom stabili layoutul (organizarea informatiei si a paginilor), precum si elementele de identitate vizuala: gama de culori, logo, sigle, etc...

2. Web design

Aceasta etapa consta in realizarea propriuzisa a siteului.
Parteneriatul continua bineinteles si in etapa de realizare a siteului: noi lucram si dumneavoastra urmariti evolutia lucrarii prin intermediul unui link privat.
Pe masura ce siteul avanseaza veti putea sa spuneti parerea dumneavoastra pentru a face ajustarile necesare la momentul potrivit.
Oferim deasemenea serviciile conexe realizarii sitelui cum ar fi: fotografii profesionale, redesign, daca aveti deja un site se poate adauga un blog sau un magazin virtual, diverse statistici de trafic si analiza a performantei siteului.

3. Tetsarea si lansarea siteului

La finalizarea siteului, toate functionalitatile acestuia vor fi testate si se vor face ultimele ajustari inainte de lansarea pe internet.
Va vom prezenta bineinteles si consola de administrare astfel incat dumneavoastra sa puteti actualiza oricand doriti informatiile si imaginile de pe site. Daca nu aveti imp sau nu doriti sa administrati siteul firma noastra va ofera servicii in acest sens.

    Please wait...