Servicii Servicii Post Lansare

Servicii Post Lansare Site

Firma noastra de web design va ofera o gama completa de servicii pentru siteurile care deja au fost lansate pe internet:

  • Administrare site: daca nu aveti timp sau nu doriti sa va ocupati de actualizare articole, produse, preturi, imagini etc. o putem face noi pentru dumneavoastra. Administrarea siteului reprezinta de asemenea si diferite alte intervetnii cum ar fi actualizarea diferitelor platforme, module, pluginuri pentru asigurarea bunei functionari si a securitatii siteului, lucruri necesare periodic mai ales in cazul CMS-urilor si platformelor de e-commerce ( Magento, Prestashop, OS-commerce, Wordpress, Joomla, Drupal, etc...)
  • Extindere site: de cele mai multe ori, mai ales in cazul siteurilor de succes, periodic apare necesitatea implementarii de noi functionalitati. De ce? Pentru ca siteul web este o parte integranta din afacerea dumneavoastra si se dezvolta impreuna cu aceasta. In acest caz va stam la dispozitie pentru implementarea de noi sectiuni si functionalitati pe site.
  • SEO: Va stam la dispoziti pentru optimizarea SEO on si off page, Google "Add words", campanii pe retelele de socializare, campanii de linkuri, etc... Mai multe detalii la pagina dedicata serviciilor de SEO.
  • Suport tehnic site: Va stam la dispozitie pe Skype, Messenger, email si telefon pentru rezolvarea diferitelor probleme si pentru raspunsuri la diferitele intrebari pe care le aveti in legatura cu exploaterea, optimizarea si extinderea siteurilor si aplicatiilor web.
    Please wait...