Articole Ce platforma folosesc?

Preturi web design

Cat costa un site? Pentru a da un raspuns in legatura cu pretul siteului avem nevoie de informatii suplimentare: care este scopul siteului web, ce functionalitati trebuie sa aiba, cum trebuie sa arate etc... Fara o discutie in care sa stabilim detaliile siteului ne este foarte greu sa comunicam preturile serviciilor de web design.
Va putem insa asigura ca tarifele serviciilor noastre de web design se vor justifica pe deplin in raport cu volumul de munca si calitatea oferite.

Pretul unui site pe internet depinde foarte mult de functionalitatile oferite, realizarile grafice, animatii etc... Pretul exact al siteului va fi determinat in urma discutiilor cu clientul si clarificarii tuturor detaliilor legate de proiect.

Pentru ca totusi sa va puteti face o idee despre tarifele de web design pe care le practicam, mai jos gasiti cateva informatii si preturi de pornire orientative:

  • Site de prezentare: De la 500 Euro + TVA. Siteul va fi compus din cateva pagini de tip "Acasa", "Despre noi", "Contact" (cu formular de contact si harta Google), eventual cateva categorii si subcategorii cu produse sau servicii. Siteul va dispune de o interfata grafica atragatoare, adaptata pentru tablete si telefoane mobile, interfata de administrare pe care va puteti actualiza informatiile de pe site, SEO.
  • Magazin virtual: De la 1000 Euro + TVA. Magazinul virtual va dispune de o interfata grafica atragatorare si usor de utilizat precum si de functionalitatile necesare unui site de comert online modern si eficient: catalog administrabil de produse (produse, categorii, reduceri), cos de cumparaturi, conturi clienti, administrare clienti, comenzi, stocuri, discounturi, facturi, plata online, produse recomandate, notificari pe email, statistici. La aceste functionalitati se pot adauga multe altele pentru intampinarea nevoilor fiecarei afaceri in parte si entru sporirea eficientei in vanzari.
  • Aplicatii custom: solutii de top care ofera maximul de performanta si calitate. Pretul aplicatiilor web poate varia de la catea sute la cateva mii de euro in functie de complexitate.
    Please wait...