Servicii SEO

E-commerce

Va este folositor un magazin virtual? Daca doriti sa vindeti orice tip de produs un magazin virtual va este folositor. Vanzarea prin magazine online cunoaste o evolutie accelerata, fiind astazi o componenta standard a afacerilor de comert.
Magazinele virtuale permit clientilor sa se informeze si sa cumpere atunci cand au timp, din confortul propriului camin sau de la birou. Magazinele online nu inchid niciodata!

Realizarea siteurilor de e-commerce are in principiu aceleasi etape ca realizarea oricarui alt tip de site, fiind necesara insa o analiza specifica comertului online.

Este necesar sa colaboram indeaproape pentru a ne ajuta realizam un magazin virtual cat mai eficient. Dumneavoastra cunoasteti cel mai bine piata si concurenta, stiti mai bine decat noi cum sa va vindeti produsele, cum se abordeaza si ce intreaba clientii, deci avem nevoie de toate aceste informatii pentru ca magazinul online sa vanda cat mai bine.

Magazin virtual trebuie sa arate bine, dar in primul rand sa fie eficient, sa ajute vizitatorii si sa-i transforme in clienti. Pentru aceasta este necesara o interfata grafica atragatoare, dar mai ales usor de utilizat si intuitiva.

Pe langa interfata grafica magazinul virtual trebuie sa ofere o multitudine de functionalitati pentru a fi un vanzator de top. Astfel magazinele online pe care le realizam sunt adaptate fiecarui client in parte pentru a fi cat mai eficiente.

Exista o baza de functionalitati necesare majoritatii magazinelor online, fundatie pe care construim apoi pentru fiecare client: catalog administrabil de produse (produse, categorii, reduceri), cos de cumparaturi, conturi clienti, administrare clienti, comenzi, stocuri, discounturi, facturi, plata online, produse recomandate, notificari pe email, statistici etc.
La acesta baza, in functie de necesitatile fiecarui magazin virtual, adaugam alte functionalitati utile, cum ar fi: posibilitatea importarii si exportarii produselor, newsletter, diferite limbi de conversatie, avize si preturi livrare in functie de destinatie, rapoarte etc.

In cazul in care nu aveti timp sau nu doriti sa administrati siteul (adaugare, modificare de produse, promotii etc) puteti apela la noi pentru acest serviciu, sau pentru alte servicii conexe cum ar fi fotografia de produs.

    Please wait...