Servicii web design, seo, aplicatii web, suport

Va oferim o paleta completa de servicii de web design.
Completam gama de servicii principale de web design prezentate prin servicii conexe activitatii de realizare de siteuri si aplicatii web, cum ar fi: administrare site, fotografie si grafica, SEO, consultanta, etc...

Web Design

Realizarea propriuzisa a site-ului: identitatea vizuala, modulele de programare si baze de date, sistemul de navigare, logo, bannere, animatii, harta site, formulare, etc.
Realizam orice tip de site: de prezentare, magazin virtual, blog, comunitate online, forum, vanzari, anunturi(auto, imobiliare, etc).

E-commerce

Realizam magazine virtuale de inalta performanta, adaptate fiecarui client, de la mici magazine online cu unul sau cateva produse la magazine online cu mii de produse si zeci de categorii.
Magazinele noastre online sunt orientate catre eficienta! Implementam solutii de marketing si promovare pentru ca magazinele virtuale pe care le realizam se devina surse de profit.

SEO (Search Engine Optimization)

Fiecare site este proiectat astfel incat sa fie usor de gasit, accesat si indexat de catre motoarele de cautare asigurandu-va o pozitie cat mai buna in rezultatele acestora (Google, Bing, etc).
Optional, dupa lansare, oferim servicii de marketing pentru site (SEM).

Aplicatii web

Realizam aplicatii web de orice complexitate: de la o simpla aplicatie pentru un service auto care trimite email clientilor cand trebuie sa vina la revizie pana la aplicatii complexe de gestionare a angajatilor, clientilor, fluxului de productie, stocului, documentelor etc.

Servicii post-lansare

Dupa ce realizarea siteului s-a incheiat si acesta este online, colaborarea noastra continua. Oferim diverse servicii post lansare: administrare, extindere prin adaugare de functionalitati, sectiuni, adaugare de limbi de comunicare, promovare off page, etc...

    Please wait...