Servicii Aplicatii Web

Aplicatii Web

La ce ma ajuta o aplicatie web?

Inainte de a investi intr-o aplicatie web este necesara o analiza clara asupra beneficiilor pe care acest software dedicat vi le poate aduce.
In general aplicatiile web sunt foarte utile in cazul firmelor si organizatiilor cu activitati complexe si specifice, dar de multe ori si in cazul micilor afaceri unde automatizarea anumitor procese poate aduce beneficii importante in schimbul unei investitii scazute.

Exista o paleta larga de domenii unde aplicatiile custom si-au dovedit eficienta: aplicatii tip ERP (Enterprise Resource Planning) pentru gestionarea departamentelor, angajatiilor, produselor, stocurilor, documentelor, aplicatii CRM (Customer Relationship Management) pentru buna comunicare cu clientii si gestionarea acestora, precum si alte tipuri de aplicatii dedicate diferitelor activitati.

O aplicatie web dedicata se justifica acolo unde aceasta poate inlocui lucrul omului ( un raport va fi generat instantaneu de o aplicatie custom in timp ce unui angajat ii va lua in medie cateva ore).
De asemenea angajatii vor putea lucra pe aplicatie de oriunde au o conexiune internet, iar adminstratorii vor putea fi la curent cu toata activitatea de pe plaja de exemplu, totul facandu-se in deplina securitate prin conturi si drepturi de acces pe aplicatia web respectiva.

    Please wait...