Servicii SEO

Optimizare SEO

SEO (Serach Engine Optimization = Optimizare Pentru Motoarele de Cautare)

Optimizarea SEO este un proces continuu. Un site se optimizeaza si se obtin rezultate, dar daca nu se acorda in continuare atentie optimizarii SEO alte siteuri il vor depasi in clasamentele motoarelor de cautare (Google, Bing, etc).

Pentru cele mai bune rezultate in motoarele de cautare, dupa realizarea siteului, continutul trebuie mentinut actual (adaugarea unui blog nu este o idee rea) si trebuie in continuare optimizat "off page" prin tehnici de SEM (Search Engine Marketing, ramura a SEO): inscriere in directoare, schimb de linkuri, campanii, etc...

Cel mai important aspect al SEO sunt rezultatele. Serviciile si preturile noastre pentru SEO sunt in directa concordanta cu rezultatele obtinute.
De ce sunt importante rezultatele? Pentru ca rezultatele bune aduc profit. Marea majoritate a consumatorilor de internet au mai mare incredere in firmele care apar in primele pozitii ale motoarelor de cautare (Google, Bing ...), decat in cele ce apar pe paginile secundare.

Toate siteurile noastre sunt proiectate de la bun inceput dupa principiile SEO.

Daca aveti deja un site si doriti sa-l optimizati SEO, vom face o analiza a acestuia (de marketing, a cuvintelor cheie si a concurentei precum si a structurii interne). In urma acestei analize si a rezultatelor pe care doriti sa le obtineti vom constata ce aspecte ale siteului trebuie modificate. Modificarile pot fi de mica amploare, in cel mai bun caz se vor inscrie in categoria "reglaje sau optimizari", dar pot merge pana la redesignul siteului sau refacerea structurii.

Reusita otpimizarii SEO depinde foarte mult de capacitatea celor care ofera servicii de SEO de a intelege contextul si metodele ce trebuie aplicate pentru fiecare site in parte.

    Please wait...